Transfer

Telegraaf: 'González arriveert vandaag al in De Kuip'

Facundo González arriveert vandaag al in De Kuip, meldt De Telegraaf dinsdagochtend. De 21-jarige verdediger komt over van Juventus FC. Gianluca Di Marzio meldde eerder al dat de verdediger zal worden gehuurd met een koopoptie.

Juventus FC wilde in eerste instantie de verdediger alleen verhuren, maar Feyenoord zou hebben aangedrongen om een optie tot koop in de deal te betrekken. Vandaag zou González kennis maken met de medische en technische staf, en zal na het afronden van het papierwerk aansluiten bij de spelersgroep.

Met González haalt Feyenoord een centrale verdediger, die bijvoorbeeld als back-up zou kunnen dienen van Dávid Hancko. Het is sowieso de vraag of Hancko bij Feyenoord blijft aangezien er meerdere clubs interesse zouden hebben in de verdediger.

Versterking op het middenveld

De Telegraaf weet te melden dat Feyenoord ook nog op zoek is naar een centrale middenvelder. Daar speelt nu Ramiz Zerrouki, maar hij kan dit seizoen nog niet zijn stempel drukken op wedstrijden. Ook mist hij de eerstvolgende wedstrijd omdat hij afgelopen zondag nog rood kreeg in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten