'Bayer 04 Leverkusen geïnteresseerd in Gimenez'

'Bayer 04 Leverkusen geïnteresseerd in Gimenez'

45 reacties 45
Foto: Pro Shots

Er zou opnieuw een club zijn toegevoegd aan het rijtje van geïnteresseerde clubs in Santiago Gimenez. Nottingham Forest FC zou de aanvaller graag willen contracteren, maar zelf zou Gimenez die stap niet zien zitten.

Nu zou ook het Duitse Bayer 04 Leverkusen interesse hebben in de aanvaller van Feyenoord, zo meldt Daniel Reyes op FOX Sports MX. Zelf zou Gimenez de Duitse club wel zien zitten. Echter moeten zij eerst een speler verkopen wil het de Mexicaan kunnen vastleggen.

Mocht de deal in de zomer niet rondkomen, dan zou een wintertransfer oo nog tot de mogelijkheden behoren. De onderhandelingen zouden al gestart zijn. Bayer 04 Leverkusen werd afgelopen seizoen kampioen van Duitsland. Dat betekent dat zij, net als Feyenoord, dit seizoen spelen in de Champions League.

De zomerse transfermarkt loopt nog tot en met maandag 2 september 23:59 uur. Mocht Gimenez inderdaad een transfer maken, is het de vraag of Feyenoord de transfermarkt op gaat voor een vervanger. Met Ayase Ueda en Julián Carranza heeft het naast Gimenez nog twee spitsen in huis.

Lees ook