VI: 'Feyenoord informeert bij Wolverhampton voor directe versterking'

VI: 'Feyenoord informeert bij Wolverhampton voor directe versterking'

44 reacties 44
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft geïnformeerd naar Boubacar Traoré, zo meldt Voetbal International. Traoré zou een directe versterking voor het middenveld moeten worden.

De 22-jarige Traoré zou Feyenoord direct moeten gaan versterken in een rol als controleur op het middenveld. Traoré speelde namens Wolverhampton Wanderes in totaal al 38 wedstrijden in de Premier League. 

Traoré werd door FC Metz in 2022/23 een seizoen verhuurd aan Wolverhampton, waarna de Engelsen de koopoptie in zijn contract lichtten. Hij werd vorige zomer voor 11 miljoen euro overgenomen van FC Metz. Zijn actuele marktwaarde is 6 miljoen euro. 

Start seizoen

Traoré miste de start van het nieuwe seizoen. De Malinees was met zijn land actief op de Olympische spelen. Mali was met Traoré als basisspeler niet goed genoeg om de volgende ronde te bereiken. Het land eindigde als derde in een poule met Japan, Paraguey en Israël. 

Door het deelnemen met Mali aan de Olympische spelen was Traoré niet aanwezig bij de eerste competitiewedstrijd van Wolverhampton Wanderes. De tweede wedstrijd tegen Chelsea, 2-6 verlies, zat hij bij de selectie maar speelde geen minuut.

Lees ook