'Op dit moment is er geen contact tussen Feyenoord en Sparta'

'Op dit moment is er geen contact tussen Feyenoord en Sparta'

11 reacties 11
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Na afloop van Sparta-Feyenoord, gisteren in de Eredivisie, gaf Sparta-doelman Nick Olij aan dat zijn zaakwaarnemer contact heeft gehad met Feyenoord. Dit was om een mogelijke overstap te bespreken. De technisch directeur van Sparta, Gerard Nijkamp, gaf in een interview met ESPN aan dat Feyenoord nog geen contact met Sparta zelf heeft gehad. 

'Nick heeft aangegeven dat er contact is geweest tussen de zaakwaarnemer en Feyenoord, dat zal kloppen. Op dit moment is er geen contact tussen Feyenoord en Sparta. Helemaal niet, dus wij wachten het rustig af. Maar weet ook dat voor Sparta op een gegeven moment de deur dicht zal gaan. Wij gunnen Nick al het moois, en zeker een volgende stap, maar ik gun Sparta ook iets heel moois en dat is dat we een heel goed seizoen gaan draaien. Daar is Nick een belangrijke speler in, als keeper zijnde. Ik moet ook wel de gelegenheid hebben om een waardige vervanger te vinden, en die deadline loopt wel op z'n eind, dus het zal ook niet eindig zijn dat ik blijf wachten.'

Transfer Bijlow

Met de transfer van Justin Bijlow naar Southampton, die zo goed als rond is, is Feyenoord op zoek naar een nieuwe reservekeeper. Olij gaf in een interview op zondagmiddag indirect aan open te staan voor de overstap van Rotterdam-West naar Rotterdam-Zuid. Vorig seizoen keepte hij voor Sparta 37 wedstrijden, waarin hij 53 doelpunten tegen kreeg en 9 keer de nul hield.

Lees meer over
Lees ook