Zwartkruis over mogelijke transfer: 'Het is niet voor niks het eerste bod waar Feyenoord over is gaan nadenken'

Zwartkruis over mogelijke transfer: 'Het is niet voor niks het eerste bod waar Feyenoord over is gaan nadenken'

13 reacties 13
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

In ‘Rondje Eredivisie’ uitgezonden op VI spreekt Sjoerd Keizer met Simon Zwartkruis en Sander Janssen. Het nieuws dat Nottingham Forest nog steeds gaat voor Santiago Giménez, is voor de mannen een reden om snel eens te zijn met elkaar.

Janssen zegt op de vraag of Feyenoord akkoord moet gaan met 33 miljoen: ‘Ja, ik wel. Het zegt ook wel wat over Feyenoord als ze het niet doen.’ Janssen vindt, als Feyenoord de spits niet laat gaan, dat het iets zegt over de status van de club: ‘Ik kan het begrepen als ze het doen, maar…’ Hiermee lijkt Janssen te zeggen dat het beter is om de Mexicaanse goalgetter wel te laten gaan.

Realistisch bedrag?

Is 33 miljoen echt realistisch? Zwartkruis reageert: ‘Hoeveel krijgt de zaakwaarnemer?’ Maar Zwartkruis ziet wel kansen: ‘Nottingham is wel echt heel gretig, dat merk je wel.’ De journalist zou het ook kunnen begrijpen als Feyenoord kijkt of ze nog een vierde bod kunnen lospeuteren.

Inhoudelijk vindt Zwartkruis er ook een en ander van: ‘Hij heeft natuurlijk een heel wisselvallig seizoen gehad, vorig seizoen. En ik vind 33 miljoen best een stevig bedrag.’ Zwartkruis denkt ook da het zou kunnen passen: ‘Het is niet voor niks het eerste bod waar Feyenoord over is gaan nadenken. Dat geeft wel aan dat Nottingham in de goede hoek zit’. De heren vinden het wel bijzonder dat een club als Nottingham zoveel geld kan uitgeven.

Lees ook
'Gimenez dichtbij overstap naar Nottingham Forest FC'
Transfer

'Gimenez dichtbij overstap naar Nottingham Forest FC'

Lees ook