'Gimenez dichtbij overstap naar Nottingham Forest FC'

'Gimenez dichtbij overstap naar Nottingham Forest FC'

183 reacties 183
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl is Santiago Gimenez dichtbij een overstap naar Nottingham Forest FC. De deal zou op een haar na rond zijn. Feyenoord en de club uit de Premier League zouden na uitvoerig overleg een akkoord naderen. Daardoor lijken de Rotterdammers het uitgaande transferrecord te gaan verbreken.

Notthingham Forest FC is al een tijdje bezig om Gimenez los te weken bij Feyenoord. Tot op heden was dat niet gelukt, maar zondagavond kwamen er opnieuw geruchten dat de Engelse club een nieuw bod had neergelegd bij Feyenoord. Het lijkt er op dat de twee clubs elkaar hebben gevonden. Feyenoord zou door hoog- en laagdrempelige bonussen een bedrag ontvangen van 33 miljoen euro, plus nog twee miljoen euro aan bonussen. De deal lijkt nog deze week te worden afgerond. Feyenoord zou een voorverkooppercentage hebben op Gimenez van vijftien procent.

Fabrizio Romano liet gisterenavond al weten dat Gimenez op een aantal voorwaarden al akkoord is met de Nottingham Forest FC. De aanvaller is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord.

Gimenez lijkt dus gisteren zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord te hebben gespeeld. De aanvaller kwam niet tot scoren in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. Dit seizoen is de Mexicaan wel al vier keer trefzeker geweest.

Eventuele vervanger

Het is de vraag of Feyenoord een vervanger zal gaan halen voor Gimenez. De Rotterdammers hebben met Ayase Ueda en Julián Carranza nog twee spitsen in huis. Feyenoord kan nog tot en met 2 september 23:59 uur een vervanger halen. Daarna sluit de zomerse transferperiode.

Lees ook