Feyenoord reageert op actie politie: 'Goed ook, dat dat kan'

De politiebond heeft aangegeven te gaan vergaderen tijdens de Klassieker en dat er daarom geen politie-inzet mogelijk is in Rotterdam. Daarmee lijkt de Klassieker op losse schroeven te komen staan. Feyenoord heeft inmiddels zelf gereageerd.

De club zou het enorm betreuren als de Klassieker geen doorgang kan vinden, dat schrijft Voetbal International. Feyenoord laat weten aan het weekblad dat het begrip heeft voor de eisen van de politie, maar zou het ook enorm betreuren als het voetbal daar wederom de dupe van wordt.

Het is nog niet officieel dat de wedstrijd geen doorgang kan vinden, maar toch lijkt die kans aanwezig. "Wij hebben nog niet vernomen dat de wedstrijd zondag definitief niet kan doorgaan. Uiteraard hebben we er begrip voor dat mensen opkomen voor hun zaak. Goed ook, dat dat kan", aldus een eerste reactie van de Rotterdamse club. 

Feyenoord lijkt echter al een voorschot te nemen. De club vindt  het jammer als het voetbal weer gebruikt zou worden om kracht bij te zetten. 'Zeker in het geval van De Klassieker, niet alleen de betrokken clubs, maar miljoenen mensen er door worden geraakt die nu al enorm uitkijken naar deze wedstrijd." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten