'Dat is geen 100% zekerheid, maar het bedrag staat wel vast'

Feyenoord verloor gisteren voor de tweede keer dit seizoen punten. De Rotterdammers gaan met een rot gevoel richting de Klassieker. Ook lijkt er veel meer onrust dan onder Arne Slot. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad gaat Mikos Gouka in op de situatie in Rotterdam.

Feyenoord heeft net als vorig jaar vijf punten na drie wedstrijden. Toch hangt er meer chagrijn om het elftal. Brian Priske krijgt commentaar terwijl op basis van de selectie weinig veranderd is. Er veranderd wel wat in het spelbeeld. "Deze trainer zoekt het meer op power en intensiteit, vorig jaar ging het meer met driehoekjes", legt Gouka uit.

Het grootste verschil is vooral dat er spelers lijken te zijn die niet tevreden zijn. Bijvoorbeeld Quinten Timber die gefrustreerd reageert na zijn wissel. Dat zou bij Slot niet gebeurd zijn. "Terwijl ik hoor dat Priske wel iemand is die op zijn strepen gaat staan", aldus Gouka.

Gimenez

Feyenoord kan deze week ook nog wel eens wat spelers kwijt raken. Nottingham Forest zou een nieuw bod hebben uitgebracht op Santiago Gimenez. "Ze hebben inderdaad een nieuw bod gehad maar dat is niet 33 miljoen", aldus Gouka die vreemd vindt hoe de berichtgeving rond de transfer is. "Gimenez zou niet naar Nottingham willen, maar toch komt er telkens een nieuw bod."

Transfers

Gouka verwacht nog wel wat verandering bij Feyenoord. "Ik denk dat je kunt verwachten dat Geertruida weggaat. Dat is geen 100% zekerheid, maar het bedrag staat wel vast”, reageert Gouka op de vraag wie er bij Feyenoord nog gaan vertrekken deze laatste week. "Er moeten bij Leipzig of Villa bijvoorbeeld spelers weggaan en dan gaat die carrousel lopen. En Giménez. Tja, het spel is op de wagen, maar of hij gaat…” Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten