HUURLINGEN | Lopez debuteert meteen in de basis bij FC Kopenhagen

In het seizoen 2024/2025 worden er op dit moment twaalf spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers.

ADO Den Haag – FC Volendam (2-1)
Milan Hokke
Hoofdcoach Darije Kalezic liet Hokke 90 minuten lang op de bank. Het is na drie speelrondes nog altijd wachten op zijn eerste wedstrijdminuten voor de Hagenezen.

Jong AZ – FC Dordrecht
Gabriele Parlanti, Korede Osundina en Devin Haen
Deze wedstrijd wordt vanavond (26-8) gespeeld. Dit artikel wordt na de wedstrijd geüpdatet met de prestaties van de huurlingen in Dordrecht.

sc Heerenveen
Ilias Sebaoui
sc Heerenveen speelde dit weekend niet. De wedstrijd tegen FC Twente werd uitgesteld i.v.m. de Europese campagne van de Twentenaren.

Heracles Almelo – Willem II (1-1)
Shiloh ’t Zand en Mimeirhel Benita
Benita en ’t Zand begonnen allebei in de basis en speelden 90 minuten. ’t Zand werd als linkerspits gebruikt in een 4-4-2 systeem. Hij schoot drie keer op doel en één langs het doel, maar wist geen doelpunt te maken. Benita won veel duels en was verdedigend erg sterk.

NAC Breda – FC Utrecht (1-2)
Leo Sauer
Door een lichte blessure kwam Leo Sauer nog niet in actie voor de Bredanaren. Sauer keek vanaf de tribune toe hoe zijn team in een bizarre slotfase een 1-0 voorsprong uit handen gaf.

CD Castellón - Real Oviedo (0-0)
Thomas van den Belt
In deze doelpuntloze wedstrijd begon Van den Belt vanaf de bank en kreeg pas in de 69e minuut speelminuten. Ook vorige week begon de middenvelder op de bank. Het is aan hem om een basisplaats te veroveren in het team van Dick Schreuder.

KVC Westerlo – Oud-Heverlee Leuven (1-1)
Antef Tsoungui
Tsoungui zat voor de tweede wedstrijd op de bank en kreeg opnieuw geen speelminuten. Net als Hokke moet ook Tsoungui nog altijd wachten op zijn debuut.

FC Nordsjælland – FC Kopenhagen (3-2)
Marcos Lopez
Lopez mocht in zijn eerste wedstrijd voor zijn club meteen in de basis starten. Hij speelde meteen de volle 90 minuten. Helaas voor de Peruviaan zag hij zijn team verliezen. Hij won veel duels en maakte de meeste tackles van de wedstrijd (6), waarvan er vijf succesvol waren.

Torino FC  - Atalanta Bergamo (2-1)
Marcus Pedersen
De Noor zat voor het eerst bij de wedstrijdselectie en zag zijn team met 2-1 winnen van de regerend Europa League winnaar. Zelf kwam hij de hele wedstrijd niet in actie waardoor zijn debuut voor Torino FC uitgesteld wordt. Reageren