'Hij wordt geacht één van de dragende spelers bij Feyenoord te zijn'

'Hij wordt geacht één van de dragende spelers bij Feyenoord te zijn'

68 reacties 68
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Bij Podcast Feyenoord op Rijnmond.nl blikt presentator Jesse van Someren samen met sportverslaggevers Dennis Kranenburg en Dennis van Eersel terug op de teleurstellende stadsderby tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord. "Feyenoord heeft het puntenverlies vooral aan zichzelf te danken", begint Van Eersel zijn verhaal.

De sportjournalist van RTV Rijnmond geeft aan dat Feyenoord al weken in een veel te laag tempo speelt en dat de ploeg van coach Brian Priske daarnaast ook veel duels verliest. "Toch is het zo dat Feyenoord-selectie voldoende kwaliteit heeft om door de verdediging van Sparta heen te komen", geeft Kranenburg aan.

Wat volgens Kranenburg verder opvalt is dat de spelers veel op elkaar mopperen als het niet gaat, zoals vandaag tegen Sparta Rotterdam. De sportjournalist geeft aan dat spelers op dat moment niet met hun verstand bij de wedstrijd zitten, maar met andere dingen bezig zijn.

Veel kritiek is er ook op het optreden van Feyenoord-middenvelder Ramiz Zerrouki in de standsderby. Beide sportjournalisten geven aan dat de het volledige gebrek aan inzicht bij de middenvelder resulteerde in een domme rode kaart. "Je speelt al geen goede wedstrijd, dan is het de zaak om je hoofd erbij te houden. Het was heel dom, dat ben ik met je eens en ook op een plek waar het helemaal niet nodig was", aldus Dennis van Eersel.

"Als je al geel op zak hebt dan moet je dit niet meer doen en al zeker niet iemand met zijn ervaring. Hij wordt toch geacht om één van de dragende spelers bij Feyenoord te zijn", geeft Kranenburg verder aan. "Maar hij worstelt nog heel erg met zijn niveau."

Lees ook