'Nottingham Forest geeft niet op en brengt nieuw bod uit op Gimenez'

'Nottingham Forest geeft niet op en brengt nieuw bod uit op Gimenez'

97 reacties 97
Bron: X
Foto: Pro Shots

Volgens de bekende journalist Fabrizio Romano heeft Nottingham Forest FC zich gemeld bij Feyenoord met een verbeterd bod op Santiago Gimenez, dat meldt de journalist op zijn X-profiel.

Het zou gaan om een bod van 33 miljoen euro, inclusief de bonussen. De club uit de Premier League is al een tijdje geïnteresseerd in de aanvaller van Feyenoord. De eerdere biedingen werden door de Rotterdammers van tafel geveegd. Mocht Feyenoord akkoord gaan met het bod, is het de grootste uitgaande transfer in de geschiedenis van Feyenoord.

Volgens Fabrizio Romano zijn de speler én de club al akkoord gegaan met bepaalde voorwaarden, dat meldt de journalist op zijn X-profiel.

Gimenez is bij Feyenoord bezig aan zijn derde seizoen. Dit seizoen scoorde hij al vier keer in vier wedstrijden. Vandaag begon hij in de basis tegen Sparta Rotterdam. Toen wist hij het net niet te vinden.

De Mexicaanse international heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2027. Transfermarkt.nl schat zijn actuele transferwaarde momenteel op 40 miljoen euro. Gimenez speelde tot op heden negentig wedstrijden voor Feyenoord. Daarin scoorde hij 53 keer en gaf hij dertien assists.

Lees ook
'Feyenoord heeft bod op Gimenez geweigerd'
Transfer

'Feyenoord heeft bod op Gimenez geweigerd'

Lees ook