Smal: 'Maar daar heb je niet zoveel aan vandaag'

Smal: 'Maar daar heb je niet zoveel aan vandaag'

17 reacties 17
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Gijs Smal beleefde zondagmiddag zijn basisdebuut namens Feyenoord in de Eredivisie. Dat gebeurde tijdens het 1-1 gelijkspel bij Sparta Rotterdam. De linksback laat zich tegenover ESPN uit over de wedstrijd.

Smal zag een Sparta Rotterdam - Feyenoord waarin het tempo te laag lag voor de uitploeg. Hij en zijn spelers hadden te maken met een compacte tegenstander dat zich veel liet inzakken. 'Dan moet het perfect zijn om er tussendoor te kunnen spelen', zegt Smal. Quinten Timber wist met zijn gelijkmaker de wedstrijd weer te keren. 'Uiteindelijk komen we terug in de wedstrijd denk ik en is de rode kaart het kantelpunt.' Ramiz Zerrouki kreeg namelijk niet veel later een rode kaart.

De Klassieker

Zondag wist Smal dus zijn debuut te maken in de basiself van Feyenoord. 'Persoonlijk is dat een mooie mijlpaal, maar daar heb je niet zoveel aan vandaag. Ik had liever gewonnen.' Aankomend weekend staat Feyenoord - Ajax op het programma. 'De Klassieker is altijd een wedstrijd op zich. Ik denk dat iedereen gebrand is om die wedstrijd te winnen, net als dat we dat vandaag waren. Vandaag is het niet gelukt, maar dat wil niet zeggen dat het volgende week weer niet lukt', aldus Smal. 

Lees ook