Priske: 'Ik ga ervanuit dat er nieuwe spelers aankomen met kwaliteit'

Priske: 'Ik ga ervanuit dat er nieuwe spelers aankomen met kwaliteit'

104 reacties 104
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Sparta Rotterdam zijn in Rotterdam-West blijven steken op een 1-1 gelijkspel. Opnieuw puntenverlies dus voor de ploeg van Brian Priske, dat nu een achterstand heeft van vier punten op koploper PSV.

Priske heeft weinig lovende woorden over het spel van zijn elftal in de Rotterdamse derby. 'Teleurgesteld in het resultaat en het spel', zegt hij in gesprek met ESPN. Hij zal dat de uitploeg vooral moeite had met het lage blok van Sparta Rotterdam. 'We kregen het tempo er niet in en ook niet de individuele kwaliteiten.' Er werden verkeerde keuzes gemaakt, maar hij is wel blij met het harde werken van zijn spelers.

Gimenez

Het devies van Priske is dat de koppen omhoog moeten, men positief moet blijven en hard blijft werken. Er staat een nieuwe groep en er komen volgens hem nog nieuwe spelers aan. De interviewer vraagt de hoofdtrainer waarom Santiago Gimenez zo weinig in het spel voorkwam. Priske geeft antwoord: 'We bleven centraal spelen en we hadden geen ruimte voor ons om Santi te vinden. We moesten er meer omheen spelen en goede kansen creëren voor voorzetten.'

Wissel Timber

Quinten Timber werd na zo'n 67 minuten gewisseld bij een 1-1 stand. Dat had volgens Priske vooral een medische reden. Hij moet na zijn blessure rustig aan opbouwen qua fitheid. 'Maar hij is ook één van de spelers die nog op een aantal vlakken worstelt.' Priske zou graag nog nieuwe spelers willen zien. 'Ik ga ervanuit dat er nieuwe spelers aankomen met kwaliteit. Soms is dat niet zo makkelijk', aldus Priske. 

Lees ook