Timber: 'Dat kon je ook wel zien, dat ik niet blij was'

Timber: 'Dat kon je ook wel zien, dat ik niet blij was'

27 reacties 27
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft in de derde wedstrijd van het seizoen opnieuw gelijkgespeeld. Ditmaal deed het dat tegen Sparta Rotterdam op Het Kasteel. Het werd 1-1, mede dankzij een doelpunt van Quinten Timber. Tegenover ESPN doet hij zijn verhaal over de wedstrijd.

'Het was gewoon niet goed genoeg', oordeelt de teleurgestelde Timber. Hij zag dat er weinig werd gecreëerd in vooral de eerste helft. 'Dan maak je het jezelf ook moeilijk. Het moet gewoon beter en dat weet iedereen wel.' Dat het spel traag verliep zag Timber ook, maar hij vindt het nog moeilijk om te analyseren wat beter moet, zo kort na de wedstrijd. 

Wissel

Daarbij geeft hij ook aan dat hij nog hoog in de emoties zit na zijn wissel. Je hoeft geen professioneel liplezer te zijn om door te hebben dat Timber hardop 'Hoezo?' vroeg nadat hij zijn rugnummer omhoog zag gaan. De wissel was hij niet blij mee. 'Dat kon je ook wel zien, dat ik niet blij was.' De middenvelder kan wel zeggen dat Feyenoord nu al achter de feiten aanloopt met een achterstand van vier punten op PSV. Het zal dan ook beter moeten. 'We kunnen ook beter. Daar gaan we voor zorgen de aankomende weken, want dan is ook Ajax', aldus Timber.

Lees ook