Feyenoord verliest opnieuw punten na gelijkspel tegen Sparta Rotterdam

169 reacties 169

Feyenoord heeft zondagmiddag gelijk gespeeld tegen Sparta Rotterdam. Op Het Kasteel werd het 1-1. Bij Feyenoord scoorde Quinten Timber het enige doelpunt van de wedstrijd.

Feyenoord kon vandaag geen echte vuist maken tegen de stadsgenoot. Sparta Rotterdam kwam in de eerste helft dan ook op voorsprong. Camiel Neghli scoorde van afstand de 1-0.

In de tweede helft zette Feyenoord meer druk en probeerde het de gelijkmaker te maken. In de 60e minuut was het Timber die de gelijkmaker scoorde. Even later kreeg Ramiz Zerrouki zijn tweede gele kaart, waardoor hij met rood van het veld moest.

Voor Feyenoord is het opnieuw puntverlies. De eerste wedstrijd in de Eredivisie werd er gelijk gespeeld tegen Willem II. De Rotterdammers hebben nu vijf punten uit drie wedstrijden.