Meer bekend over transfer Bijlow: 'Na twintig duels definitieve overname'

Meer bekend over transfer Bijlow: 'Na twintig duels definitieve overname'

81 reacties 81
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Een transfer van Justin Bijlow naar het Engels Southampton FC is zo goed als beklonken. Na acht seizoenen in de hoofdmacht van Feyenoord lijkt de 26-jarige doelman de Rotterdamse deur achter zich dicht te trekken. Aan de transfer is echter wel een bepaalde constructie aan verbonden.

Een definitieve overname is het namelijk niet, maar dat kan wel werkelijkheid worden. Volgens Voetbal International maakt de Engelse promovendus het bedrag van acht miljoen euro over naar Feyenoord als Bijlow twintig keer in actie komt voor 'The Saints'. Door deze constructie blijft het niet volledig zeker dat de keeper ook volgend seizoen in de Premier League speelt en lijkt Southampton FC te willen bekijken hoe het staat met de fysieke gesteldheid van Bijlow die de afgelopen jaren meerdere (langdurige) blessures heeft gehad. 

Zondag zit de doelman nog wel bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam op het Kasteel. Bijlow wist 143 keer in actie te komen voor Feyenoord. In zijn acht seizoen pakte hij zeven prijzen: Twee keer de landstitel, tweemaal de TOTO KNVB Beker en driemaal de Johan Cruijff Schaal.

Lees ook