'Feyenoord en Southampton FC bereiken akkoord over Bijlow'

'Feyenoord en Southampton FC bereiken akkoord over Bijlow'

151 reacties 151
Foto: Pro Shots

De kogel lijkt door de kerk te zijn: Justin Bijlow gaat Feyenoord verlaten. Fabrizio Romano meldt op X dat de Rotterdammers een mondeling akkoord hebben bereikt met Southampton FC. Momenteel wordt er nog aan de laatste details gewerkt en zal Bijlow daarna afreizen voor de medische keuring. Om welk bedrag het gaat is vooralsnog niet bekend.

Een vertrek naar Southampton FC leek al een langere tijd in de lucht na eerdere berichtgevingen. Bijlow werd vlak voor de competitiestart gemeld dat hij als tweede doelman achter Timon Wellenreuther moest plaats nemen. Door het vertrek van Bijlow heeft Feyenoord naast Wellenreuther alleen nog Mikki van Sas achter de hand voor de positie in de goal. Eerder gingen er geruchten dat Nick Olij in beeld is om Bijlow op te volgen.

Namens Feyenoord speelde Bijlow 143 wedstrijden in alle competities en kende hij succesvolle jaren bij de Rotterdammers. Zo won hij tweemaal zowel de landstitel als de TOTO KNVB Beker en was drie keer winnaar van de Johan Cruijff Schaal.

Lees ook