Telegraaf: 'Geertruida kan Bijlow achter zich laten als bestbetaalde speler van Feyenoord'

Telegraaf: 'Geertruida kan Bijlow achter zich laten als bestbetaalde speler van Feyenoord'

36 reacties 36
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Het zijn spannende tijden in Rotterdam. Welke spelers zullen er nog vertrekken en welke spelers mag Feyenoord nog verwelkomen? Ook voetbaljournalist Marcel van der Kraan beschrijft voor De Telegraaf de situatie waar Feyenoord in zit.

Feyenoord vraagt hoge bedragen voor hun belangrijke spelers zoals Santiago Giménez, Lutsharel Geertruida en David Hancko. Hierdoor lijken er regelmatig transfers af te ketsen, als je het geruchtencircuit mag geloven. Maar trainer Brian Priske zei gister op de persconferentie dat er nog van alles kan gebeuren. Hoe zit het nu met deze ‘grote spelers’?

Geertruida

Feyenoord wil opnieuw het contract van Geertruida openbreken, zoals zij al eerder deden. Geertruida is international en daarnaast aanvoerder in Rotterdam. De Telegraaf weet dat de verdediger de best betaalde Feyenoorder wordt, na Justin Bijlow, als Geertruida het nieuwe contractvoorstel accepteert. Geertruida heeft een hoge status in de groep en is geliefd in Rotterdam. Mocht Geertruida naar het buiteland gaan, zal daar een bedrag van minimaal 20 miljoen euro tegenover moeten staan.

Hancko

Er is veel gezegd over de biedingen van Atlético Madrid. Feyenoord zou zich vasthouden aan het standpunt dat de Slowaakse international zeker 35 miljoen moet kosten. Eerdere biedingen zouden dan ook door Dennis te Kloese geweigerd zijn. Het is de vraag of er nog nieuwe aanbiedingen komen vanuit Madrid.

Giménez

Geen enkel binnengekomen bod zou de moeite waard zijn om echt serieus te nemen, lijkt het. Of het nu om Nottingham Forest gaat of over Leicester City, biedingen onder de 35 miljoen lijken van tafel geveegd te worden. De Mexicaan heeft ambities, dat laat hij doorschemeren, maar zou ook zomaar nog een jaar kunnen blijven.

Priske achter het beleid

Priske staat achter het beleid om vast te houden aan deze hoge vraagprijzen: ‘Ik heb wel het gevoel dat Dennis te Kloese en de board (RVC, red.) heel straight zijn.’ Daarnaast ziet De Deen dat zijn selectie barst van de kwaliteit en al veel prijzen gepakt heeft: ‘We spelen straks opnieuw Champions League en dan is het normaal dat de club hoge vraagprijzen neerlegt.’

Lees ook
Driessen: 'Wat moet je bij Nottingham Forest?’
Nieuws

Driessen: 'Wat moet je bij Nottingham Forest?’

Lees ook