Driessen: 'Wat moet je bij Nottingham Forest?’

Driessen: 'Wat moet je bij Nottingham Forest?’

14 reacties 14
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Santiago Gimenez en Nottingham Forest FC zijn de afgelopen week een thema in de Nederlandse voetbalpers. Zo ook bij de Kick-Off podcast van De Telegraaf. Valentijn Driessen laat zich uit over de kwestie.

Feyenoord zou een bod van meer dan 26 miljoen euro op Gimenez hebben geweigerd, dat is ingediend door Nottingham Forest FC. Driessen vindt de Engelse club geen geschikte voor de spits van Feyenoord. 'Wat moet je bij Nottingham Forest?', vraagt Driessen zich af.  'Ik denk dat als Gimenez nog een jaar in de Eredivisie blijft en hij scoort 25 keer, dat hij hoger kan mikken dan Nottingham Forest.'

Gimenez moet volgens Driessen ook rekening houden met een degradatie van de tweevoudig Europacup I winnaar. De journalist adviseert dus om nog een seizoen te blijven bij Feyenoord. 'Als hij het goed doet in de Champions League, dan komen er echt wel clubs van een beter kaliber dan Nottingham Forest.' Vanuit Feyenoord verwacht Driessen niet dat er meer dan 35 miljoen euro te halen valt uit een transfer van een Mexicaanse spits. PSV verkocht Hirving Lozano echter voor 45 miljoen euro aan Napoli in 2020.

Lees ook