Priske krijgt forse kritiek: 'Pure kapitaalvernietiging'

Priske krijgt forse kritiek: 'Pure kapitaalvernietiging'

55 reacties 55
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow zal naar alle waarschijnlijkheid naar Southampton FC vertrekken, dat uitkomt in de Engelse Premier League. Wim Kieft is verbaasd over die ontwikkeling en neemt Brian Priske dat kwalijk.

Een paar weken geleden maakte Brian Priske bekend dat Feyenoord het nieuwe seizoen in zal gaan met Timon Wellenreuther als eerste doelman. De Duitser maakte afgelopen twee seizoenen een goede indruk bij de Rotterdammers, op het moment dat hij als vervanger van Justin Bijlow moest invallen. Laatstgenoemde kampte met regelmaat met blessures en verloor mede daardoor dit seizoen zijn basisplaats.

Kieft had zelf die keuze niet gemaakt. 'Bijlow is een Feyenoord-gezicht, Oranje-klant, een prima keeper die altijd heeft geleverd en veel waarde vertegenwoordigt', zegt Kieft in zijn column in De Telegraaf. Feyenoord zal nu een stuk minder verdienen aan de transfer van Bijlow, oordeelt Kieft. Hij oppert dan ook dat de directie Priske had moeten verplichten om Bijlow op te stellen. 'Dan had hij in ieder geval voor de hoofdprijs kunnen vertrekken. Nu is hij bijna niets meer waard. Pure kapitaalvernietiging', aldus Kieft.

Lees ook