Boëtius: 'Terugkeren bij Feyenoord is toch de ultieme droom'

Boëtius: 'Terugkeren bij Feyenoord is toch de ultieme droom'

36 reacties 36
Foto: Pro Shots

Jean-Paul Boëtius heeft moeilijke tijden gekend. De voormalig speler van Feyenoord overwon kanker, maar dat zijn geen gemakkelijke jaren geweest. De middenvelder is nu weer klaar om terug te keren in de voetballerij en droomt groot, in gesprek met de Volkskrant is hij heel openhartig.

Boëtius kreeg teelbalkanker, genas en daarna keerde het terug met uitzaaiïngen. Inmiddels is de voormalgi speler van Feyenoord, die debuteerde als jong broekie in de Klassieker tegen Ajax met een doelpunt, schoonverklaard en klaar voor een nieuw avontuur.

Boëtius durft groot te dromen en heeft een terugkeer bij Feyenoord nog niet uit zijn hoofd gezet. Toen het leek dat Calvin Stengs zou vertrekken naar Charlotte FC zat Boëtius al met zijn telefoon in zijn hand om John de Wolf te bellen, maar deed dat uiteindelijk niet. "Ik wil me niet opdringen."

Driemaal is scheepsrecht

Boëtius hoopt nog steeds op een terugkeer bij Feyenoord. "Driemaal is scheepsrecht. Ik ben Feyenoord enorm dankbaar voor de steunbetuigingen toen het nieuws over die uitzaaiing naar buiten kwam. Echt hartverwarmend. Terugkeren bij Feyenoord is toch de ultieme droom, samen met Mainz. Ik kan er echt iets toevoegen met wat ik kan en heb geleerd."



Lees ook