Priske gaat in op fitheid selectie, Osman nog niet speelgerechtigd

Priske gaat in op fitheid selectie, Osman nog niet speelgerechtigd

5 reacties 5
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt komende zondag de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. Naast Gernot Trauner en Quilindschy Hartman lijkt trainer Brian Priske zondag te kunnen beschikken over een fitte selectie.

Ook Thomas Beelen lijkt weer vanaf het begin te kunnen spelen. 'Het is mogelijk ja', zegt Priske tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. 'Hij heeft een goede week gehad. Hij heeft de hele week getraind. Hij is zeker een optie voor een basisplaats.'

Afgelopen zondag begon de verdediger nog op de bank. Priske krijgt de vraag of dat puur een keuze was omdat hij nog niet fit was, of dat het ook een tactische keuze kon zijn. Volgens de trainer van Feyenoord is het deels een tactische keuze. Maar zijn fitheid speelde ook mee. 'We wilden geen risico nemen in dat aspect', aldus Priske, doelend op zijn blessure.

Mitchell

Priske krijgt ook een vraag over over nieuweling Jeyland Mitchell. 'Toen hij kwam had hij een kleine blessure en daar moesten we voorzichtig mee zijn. Ik hoop dat hij klaar is voor de wedstrijd van zondag.' Priske weet dat het lastig is voor spelers om zich aan te passen aan bijvoorbeeld de intensiteit die er is bij een club bij Feyenoord. 'Hij maakt goede stappen elke dag en elke week.'

Nieuweling Ibrahim Osman is er zondag nog niet bij. Zijn papieren zijn nog niet rond. 'Het is een standaard ding. We hebben daar geen controle over.' Wanneer hij speelgerechtigd is, is dus nog onbekend.

Lees ook