Transfer

'Southampton FC probeerde doelman van Arsenal FC te huren'

Southampton FC zou niet alleen geïnteresseerd zijn in Justin Bijlow, maar zou ook geprobeerd hebben om Aaron Ramsdale te huren, zegt journalist Sam C op X, die werkt voor onder meer The United Stand en That's Football.

De club uit de Premier League zou hebben geprobeerd om de doelman van Arsenal te huren voor 2,5 miljoen pond. Die club zou dan 80 procent van het salaris moeten betalen, maar lijkt daar niet op te zijn ingegaan. Zij zouden het dubbele willen, plus dat Southampton FC het grootste gedeelte van het salaris gaat betalen.

Interesse in Bijlow

Ook Sam C meldt nu dat Southampton FC Bijlow op het oog heeft. De interesse in Ramsdale zou daardoor ten einde kunnen komen. Bijlow moet het aan het begin van het seizoen doen met een plek op de bank. Timon Wellenreuther is momenteel de eerste doelman onder nieuwe trainer Brian Priske.

De 26-jarige Bijlow is al sinds 2006 actief voor Feyenoord. Eerst in de jeugdopleiding, en daarna in het eerste van de Rotterdammers. Daar speelde hij tot op heden 143 officiële wedstrijden. Mocht de doelman inderdaad vertrekken, zal Feyenoord op zoek moeten naar een nieuwe tweede keeper. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten