'Leicester City informeert naar Gimenez'

'Leicester City informeert naar Gimenez'

43 reacties 43
Foto: Pro Shots

Feyenoord moet nog steeds rekening houden met een vertrek van Santiago Gimenez, dat zegt FOX sports Mexico. De Rotterdammers zouden een aanbieding van Nottingham Forest hebben afgeslagen, maar Gustavo Mendozo meldt dat Leicester City ook interesse zou hebben in de aanvaller.

Leicester City zou zich niet formeel in Rotterdam gemeldt hebben om de spits over te nemen, maar wel serieuze navraag hebben gedaan naar de situatie van de spits bij Feyenoord. De Rotterdammers wezen echter een bod van Nottingham Forest al af en lijken niet heel welwillend te zijn om mee te werken. 

Leicester City promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League en hebben met Jaimy Vardy, voormalig international van Engeland en inmiddels 37, een spits in de selectie die voldoet aan het niveau. Tom Cannon en Patson Daka zijn twee andere aanvallers, maar die kwamen in het Championship ook niet aan veel speelminuten. Om de selectie te versterken zouden ze nadenken over het aantrekken van Gimenez.

Gimenez zelf zou niet staan te springen. Zo was hij al niet enthousiast over Nottingham Forest FC en ook bij FOX sports MX melden ze dat hij graag in de Champions League wil spelen. Beide Engelse clubs doen dat zeker aankomend seizoen niet. 

Lees meer over
Lees ook