'Dat lijkt me een aardige compromis voor iedereen'

'Dat lijkt me een aardige compromis voor iedereen'

57 reacties 57
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en andere topclubs in Nederland gaan drukke transferweken tegemoet. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad gaat Johan Inan in op alle transferperikelen.

Justin Bijlow lijkt te kunnen vertrekken naar Southampton. "Dat lijkt me een aardige compromis voor iedereen", aldus Inan die wel twijfelt over Timon Wellenreuther. "We waren aardig stellig dat hij verdiende eerste keeper te zijn, maar daarin heeft hij aardig wisselende indruk gemaakt."

Inan denkt dat een vertrek het beste is voor iedereen. "Het is ergens wel jammer dat misschien wel het grootste kind van de club nu gaat vertrekken, maar ik snap Bijlow wel als hij gaat."

Gimenez 

Santiago Gimenez kan een transfer naar Nottingham Forest FC vergeten. Etienne Verhoeff verwacht dat Feyenoord Gimenez wil verkopen. "Dan moet je maar hopen dat er in de komende dagen nog een club komt." Inan hoopt niet dat Gimenez moeilijk gaat doen. En dat hij niet gaat muiten want dat schijnt ook een rage te zijn. Je zag het bij Ajax met Alvaraz en Kudus het lijkt echt een beetje bij deze tijd te horen. Clubs moeten echt kijken hoe ze dat kunnen voorkomen", aldus Inan.

Er lijkt nog veel te gaan gebeuren bij topclubs in Nederland. "Wat gaat er gebeuren met Dávid Hancko, Lutsharel Geertruida, Gimenez en Bijlow." Niet alleen bij Feyenoord gaat nog het één en anderen veranderen, maar ook bij andere Nederlandse (top)clubs: "De top van de Eredivisie zou over een paar weken zomaar heel anders uitzien."

Lees ook