'Feyenoord heeft bod op Gimenez geweigerd'

'Feyenoord heeft bod op Gimenez geweigerd'

57 reacties 57
Foto: Pro Shots

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano op X heeft Feyenoord een bod van 26 miljoen plus bonussen van Nottingham Forest voor Santiago Gimenez geweigerd. 

De tweevoudig winnaar van de Europacup I (de voorloper van de Champions League) is flink opzoek naar een nieuwe spits. Santiago Gimenez of Eddie Nketiah van Arsenal zou hiervoor de oplossing moeten zijn. 

Bod van tafel

Nadat eerder bekend werd dat ze een te laag bod hadden gedaan op Gimenez, leek het erop dat de Mexicaan alsnog naar Engeland zou gaan. Maar dit nieuwe bod, dat inclusief bonussen opliep tot zo'n 30 miljoen, werd ook door Feyenoord van tafel geveegd. Nu blijkt dat de Engelsen hebben doorgepakt en een persoonlijk akkoord hebben met spits Nketiah. 

Feyenoord wil met de transfer van Gimenez het transferrecord (30 miljoen plus bonussen voor Mats Wieffer) nog een keer verbreken. Gimenez zag een stap naar de nummer 17 van de Premier League afgelopen seizoen ook niet direct zitten. Hierdoor is een transfer van Santiago Gimenez naar Nottingham Forest vooralsnog uitgesloten.

Sterke start

Gimenez is dit seizoen weer ijzersterk begonnen. Met vier doelpunten en twee assists in de eerste drie wedstrijden van het seizoen lijkt hij door zijn mindere periode van vorig seizoen heen te zijn. Toch zal het niet simpel zijn om de 26 goals en 8 assists van vorig seizoen te evenaren, al dan niet te verbeteren.

Update | Martijn Krabbendam zegt bij Voetbal International dat Feyenoord niet heeft gereageerd op het bod van Nottingham Forest. De club vond het bod zodanig onder de vraagprijs liggen, dat ze een reactie niet nodig achten. Om deze reden zou Nottingham Forest hebben doorgeschakeld.

 

Lees ook