Telegraaf: 'Southampton FC ziet in Bijlow eerste doelman'

Telegraaf: 'Southampton FC ziet in Bijlow eerste doelman'

55 reacties 55
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Ook De Telegraaf meldt inmiddels het nieuws dat Justin Bijlow in onderhandeling is met Southampton FC. Bijlow wordt gezien als eerste doelman. Ook Arsenal FC was eerder deze zomer geïnteresseerd, maar daar zou hij tweede keeper worden.

1908.nl kwam eerder vandaag met het nieuws naar buiten dat Bijlow in de belangstelling staat voor de club die uitkomt in de Premier League. Feyenoord verlangt voor de doelman wel een flink bedrag. Hoe hoog dat bedrag is, is onbekend.

Feyenoord zou begrip hebben voor de situatie van Bijlow. Hij was de afgelopen seizoenen onbetwist de eerste doelman van de Rotterdammers. Hij is te goed voor de reservebank en was nog niet zo lang geleden ook eerste doelman van Oranje. De verwachting is dat beide partijen snel tot een overeenstemming zullen komen.

Tweede keeper

Bijlow is bij Feyenoord op de bank gekomen nadat Brian Priske in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal er voor koos om Timon Wellenreuther de voorkeur te geven. Mocht de transfer inderdaad doorgaan, dan zullen de Rotterdammers op zoek moeten gaan naar een tweede doelman.

Bijlow heeft bij Feyenoord nog een contract voor twee seizoen, tot medio 2026. De doelman speelt al sinds 2006 voor de Rotterdammers. Eerst in de jeugdopleiding, en daarna is hij jarenlang eerste doelman geweest van Feyenoord 1.

Lees ook
'Premier League club meldt zich voor Bijlow'
Transfer

'Premier League club meldt zich voor Bijlow'

Lees ook