Transfer

'Premier League club meldt zich voor Bijlow'

Volgens 1908.nl heeft Southampton FC zich gemeld voor Justin Bijlow. De interesse zou concreet zijn, waardoor de scouting van Feyenoord al op zoek is naar een nieuwe tweede doelman.

Bijlow moet het aan het begin van het seizoen doen met een rol als reservekeeper. Timon Wellenreuther heeft de voorkeur gekregen van Brian Priske.

Miljoenenbod

Southampton zou miljoenen over hebben voor Bijlow. Er zou al een bod binnen zijn gekomen bij Feyenoord van de club die uitkomt in de Premier League. De doelman zou een overstap zelf wel zien zitten.

De 26-jarige Bijlow heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2026. Transfermarkt.nl schat zijn actuele marktwaarde op 13 miljoen euro. De doelman speelt al sinds 2006 voor Feyenoord, waar hij in de jeugdopleiding begon.

Doelman geblesseerd

Southampton FC is het seizoen niet goed begonnen. Het verloor de eerste wedstrijd in de Premier League van Newcastle United FC met 1-0. De Engelsen zoeken een nieuwe doelman, omdat Gavin Bazuna in april zwaar geblesseerd raakte aan zijn achilles. De verwachting is dat Bazuna heel 2024 niet meer aan spelen toekomt. De huidige vervangers van Bazuna voldoen mogelijk niet aan de verwachtingen. 

Afgelopen seizoen promoveerde de club van de EFL Championship naar de Premier League. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten