'Nottingham Forest FC doet verbeterd bod op Gimenez'

'Nottingham Forest FC doet verbeterd bod op Gimenez'

59 reacties 59
Foto: Pro Shots

Nottingham Forest FC gaat een verbeterd bod doen op Santiago Gimenez, meldt Fabrizio Romano op X. Het bod zou nu 30 miljoen euro zijn. De club uit de Premier League zou eerst een bod hebben gedaan van 25 miljoen euro op de aanvaller.

Feyenoord zou dat eerste bod direct hebben weggewuifd. Of de Rotterdammers wat zien in het bod van 30 miljoen euro is nog de vraag. Inmiddels zou Nottingham Forest ook Eddie Nketiah op het oog hebben. De aanvaller speelt bij Arsenal.

Derde seizoen

Gimenez is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam. De aanvaller is ook dit seizoen alweer trefzeker. De Mexicaan scoorde vier doelpunten in drie wedstrijden, waaronder afgelopen zondag nog twee keer tegen PEC Zwolle.

Contract tot 2027

De Mexicaanse spits heeft nog een contract tot halverwege 2027 bij Feyenoord. De website Transfermarkt.nl schat zijn marktwaarde in op 40 miljoen euro. De aanvaller kan dan ook prima statistieken overleggen. In zijn periode bij Feyenoord speelde hij tot nu toe 89 officiële wedstrijden, waarin hij 53 keer scoorde. Hij gaf ook 13 assists.

Voetbal International meldde dinsdag al dat er verwacht werd dat de club uit de Premier League terug zou komen met een vernieuwd bod. Het is de vraag of zowel Feyenoord als Gimenez een eventuele transfer zien zitten.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook