Feyenoord start komende zaterdag kaartverkoop voor vijf thuiswedstrijden

Feyenoord start op zaterdag 24 augustus de kaartverkoop voor vijf thuiswedstrijden in de Eredivisie. Dit meldt de club op de website.

Het gaat om de wedstrijden tegen NAC Breda op 22 september, FC Twente op 6 oktober, AZ op 2 november, SC Heerenveen op 23 november en Fortuna Sittard op 30 november.

Voorrang Legioen en Kameraadjes

Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen voor de wedstrijden tegen NAC Breda, sc Heerenveen en Fortuna Sittard maximaal 4 tickets per lidmaatschap kopen. Voor de wedstrijden tegen AZ en FC Twente kunnen er maximaal 2 tickets per lidmaatschap gekocht worden.

Leden van Het Legioen en Junior Kameraadjes hebben door de wijzigingen die zijn doorgevoerd voor seizoen 2024-2025 exclusief voorrang op het kopen van de tickets. De voorrangsperiode voor leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes begint op vrijdag 23 augustus om 13.00 uur. Dan kunnen zij 1 ticket per lidmaatschap kopen. Vanaf zaterdag 24 augustus om 9.00 uur kunnen zij maximaal 2 of 4 tickets kopen, wel afhankelijk van de wedstrijd. De voorrangsperiode loopt tot maandag 26 augustus om 17.30 uur.

Overige supporters

Alle overige supporters zijn vanaf maandag 26 augustus om 18.00 uur aan de beurt. Zij kunnen maximaal 4 tickets per seizoenkaart kopen voor de wedstrijden tegen NAC Breda, sc Heerenveen en Fortuna Sittard. Er kunnen maximaal 2 tickets gekocht worden voor de wedstrijden tegen AZ en FC Twente.

De kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de Feyenoord Ticketshop.

Klik hier voor de kaartverkoopinformatie op de website van Feyenoord. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten