'Nottingham zal flink omhoog moeten om Feyenoord tot een transfer te bewegen'

'Nottingham zal flink omhoog moeten om Feyenoord tot een transfer te bewegen'

17 reacties 17
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord ziet dat de interesse in Santiago Gimenez langzaam toenemen. Nottingham Forest FC zou 25 miljoen euro geboden hebben op de spits. Dit bod zou zijn afgewezen en Valentijn Driessen zegt dat Feyenoord bij 35 miljoen euro ja zegt. 

FR-Fans.nl peilde of jullie vinden dat 35 miljoen euro voldoende zou zijn. De poll geeft weinig duidelijkheid. 47% van de stemmers vindt 35 miljoen euro voldoende en 53% vindt het te weinig. 

Bezoeker redbull heeft een duidelijke mening. "Nottingham zal flink omhoog moeten om Feyenoord tot een transfer te bewegen. Als ze een vast bedrag van 35 miljoen bieden, 5 miljoen aan makkelijk haalbare bonussen en 10% doorverkooppercentage, dan ligt er een deal waar Feyenoord prima mee uit de voeten zou moeten kunnen. Feyenoord heeft dan Carranza en Ueda als alternatieven. Ik zou daar Lauritsen (Sparta) aan toe voegen, omdat deze Noorse spits (26 jaar) een spits is met hele andere kwaliteiten, die ook nog eens uitstekend als pinch-hitter kan fungeren."

Ook mirza denkt dat 35 miljoen voldoende is, maar dan wel met extra voorwaarden. "35 miljoen, 10 miljoen bonussen en doorverkoop van 15%. Dan wel."

 

Lees meer over
Lees ook