Milambo: 'Deze club is míjn club'

Milambo: 'Deze club is míjn club'

13 reacties 13
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Antoni Milambo lijkt dit seizoen zijn echte doorbraak te beleven. De middenvelder uit de eigen jeugdopleiding stond tegen zowel Willem II als PEC Zwolle in de basisopstelling van Feyenoord. Milambo sprak met Voetbal International over zijn club.

Milambo debuteerde 3 jaar geleden voor Feyenoord. De middenvelder zakte daarna af naar Jong Feyenoord en zelfs Feyenoord onder 18. Maar gefrusteerd raakte hij nooit. Arne Slot gaf hem rust. Hij heeft nog genoeg te ontwikkelen, zoals zijn loopvermogen en fysiek. "Maar los van dat is er op ieder vlak winst te boeken."

Tweede huis

De status van de middenvelder is aan het veranderen. Hij traint mee met de basis en ook in de partijvorm zit hij er vaak bij. Waar eindigt dit? "Beter kan je vragen waar het begint. Ik wil eerst impact hebben bij Feyenoord. Deze club is míjn club, Feyenoord voelt als mijn tweede huis."

Jongste debutant

Milambo is met 16 jaar en 131 dagen nog altijd de jongste debutant in het eerste elftal van Feyenoord ooit. Hij scoorde niet tegen PEC Zwolle, daar had hij ook nog een record kunnen breken van jongste speler ooit die drie Eredivisieduels op rij scoort voor Feyenoord. 

Lees ook