'Ik heb veel aanbiedingen afgewezen, ik ben gefocust en ambitieus'

Alireza Jahanbakhsh heeft nog geen nieuwe club gevonden, nu het contract bij Feyenoord ten einde is. Dat betekent dat de aanvaller momenteel transfervrij is. 

Jahanbakhsh heeft een groot interview gehouden met Numero Diez. Daarin geeft de aanvaller aan dat hij vorig jaar al dacht aan een vertrek. Uiteindelijk bleef hij en speelde hij Champions League met Feyenoord. Toen Arne Slot vertrok naar Liverpool FC was de nieuwe staf bezig om een nieuwe ploeg samen te stellen. 'Dus besloot ik om voor een nieuw avontuur te kiezen', zegt Jahabankhsh in gesprek met Numero Diez. 'De gesprekken met Feyenoord verliepen goed en was er begrip voor de keuze. Uiteindelijk wist Jahanbakhsh het seizoen nog af te sluiten met winst van de TOTO KNVB Beker.

Jahanbakhsh heeft al veel aanbiedingen gehad. 'Ik heb veel aanbiedingen afgewezen, ik ben gefocust en ambitieus.' De Serie A en de Bundesliga zijn competities waar de aanvaller nog graag in actief zou willen zijn. 'We hebben contact gehad met clubs uit deze landen, maar dat hangt af van de tijd en de onderhandelingen.' Jahanbakhsh wees clubs uit andere landen af. 'Ik zou absoluut graag in Europa willen blijven.' De aanvaller heeft een mooie tijd gehad in Rotterdam.

In de zomer van 2021 maakte Jahanbakhsh de overstap van Brighton & Hove Albion FC naar De Kuip. Daar speelde hij in totaal drie seizoenen. Hij werd bij Feyenoord kampioen en won de TOTO KNVB Beker. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten