'Nieuw bod van Nottingham Forest FC op Gimenez verwacht'

'Nieuw bod van Nottingham Forest FC op Gimenez verwacht'

40 reacties 40
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Een transfer van Santiago Gimenez naar Nottingham Forest FC lijkt steeds minder reëel. De club uit de Premier League ziet in de Mexicaan een versterking voor de aanval, maar het bod dat de club heeft gedaan is (veel) te laag. Het zou gaan om een bedrag van zo'n 25 miljoen euro.

Voetbal International heeft dinsdag een groot artikel gewijd aan de ontwikkelingen rondom Gimenez. Zij kregen maandagavond het volgende te horen: 'Het bod is niet serieus en Santiago wil niet naar Forest.'

Nieuw bod

Insiders verwachten dat Nottingham Forest FC komt met een vernieuwd bod, schrijft Voetbal International. Het is dan de vraag hoe standvastig Feyenoord - maar ook Gimenez - is. Voetbal International meldt ook dat de afgelopen 2 jaar alle transferrechten die de oude club van Gimenez (Cruz Azul) nog had, zijn bijgekocht. Dat betekent dat zo goed als het hele bedrag van een transfer naar Feyenoord gaat. Natuurlijk wel los van een paar procent dat naar de spelersmakelaars gaat.

Twijfel bij Gimenez

De Telegraaf meldde eerder vandaag dat Gimenez twijfelt of hij de transfer wil maken naar de club uit de Premier League. Bij Feyenoord is hij zeker van het spelen van Champions League en strijden om het kampioenschap.

De spits is begonnen aan zijn derde seizoen bij Feyenoord. Wat doelpunten betreft begon hij goed. In drie wedstrijden scoorde de Mexicaanse international al vier keer, waaronder twee keer afgelopen zondag in het met 1-5 gewonnen duel tegen PEC Zwolle.

Lees ook
Lees ook