#PraatMee | Feyenoord moet er alles aan doen om Hancko en Gimenez te behouden

#PraatMee | Feyenoord moet er alles aan doen om Hancko en Gimenez te behouden

53 reacties 53
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou volgens De Telegraaf een bieding van 25 miljoen euro hebben ontvangen en afgeslagen hebben op Santiago Gimenez van Nottingham Forest en Dávid Hancko staat al langer in de belangstelling van Atlético Madrid al is er momenteel geen echte belangstelling meer

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de supporters. Vandaag willen wij graag weten of jullie vinden dat Gimenez en Hancko ten koste van alles aan hun contract gehouden moeten worden? Kun je echt hoge ogen gooien met deze twee spelers? 

Gimenez

Gimenez scoorde vorig seizoen 23 keer in 30 Eredivisiewedstrijden en zou zelf ernstige twiifels hebben of de overstap naar Nottingham Forest wel een goede zou zijn. Hij begon dit seizoen alweer goed, met twee goals in de Johan Cruijff Schaal en twee goals in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. 

Hancko 

Hancko is al twee jaar sterkhouder van Feyenoord. De linksbenige centrale verdediger die ook als linksback uit de voeten kan was vorig jaar een van de spelers die vrijwel nooit uit het elftal verdween. Hij speelde in totaal 48 wedstrijden voor Feyenoord. Hij scoorde zeven keer en gaf drie assists, maar pakte slechts drie gele kaarten. In totaal speelde hij 4325 minuten voor de Rotterdammers vorig jaar. Dit seizoen heeft hij tot nu toe elke minuut gespeeld. 

Lees meer over
Lees ook