Driessen: 'Ik denk dat als ze 35 miljoen betalen dat hij weg is'

Driessen: 'Ik denk dat als ze 35 miljoen betalen dat hij weg is'

54 reacties 54
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren overtuigend van PEC Zwolle met 1-5. Na afloop van speelronde 2 in de Eredivisie kwam Kick-Off met Valentijn Driessen van de Telegraaf online. Hierin wordt nagepraat over de wedstrijd tegen PEC en de mogelijke transfer van Gimenez.

De voetbaljournalist vindt de ruime overwinning van Feyenoord niet zo spectaculair. Volgens hem heeft Feyenoord het vooral makkelijk gehad vanwege het matige spel van PEC. 'PEC Zwolle stelde werkelijk helemaal niets voor. Vanaf het eerste moment. Die kregen door een foutje bij Feyenoord die eerste kans, maar daarna stelde het echt niks voor en hielpen ze Feyenoord eigenlijk aan een overwinning, zelfs aan een dikke overwinning.

Bueno kan voetballen

Die jongen (Hugo Bueno) kan wel voetballen, alleen hij kan niet verdedigen. Dat bleek in de tweede helft twee keer. Aan de bal is hij sterk, maar verdedigend is het een stuk minder.

De manier waarop Feyenoord uiteindelijk speelde, in 4-3-3, dat heeft hij (Priske, red.) toch goed gedaan om dat direct aan te passen. En niet na vier wedstrijden of zo. Als het dan nog twee keer fout gaat heb je de poppen aan het dansen. Ik denk dat hij nu gewoon op deze manier doorgaat.'

In Engeland zit het geld

Santiago Gimenez staat al een tijdje op de radar van Nottingham Forest. De Engelsen hebben al een bod van 25 miljoen euro op tafel gelegd bij Feyenoord, waar de club niet mee akkoord ging.

Driessen ziet de mogelijke transfer van Gimenez nog wel goedkomen. 'Als clubs uit Engeland komen, in dit geval Nottingham Forest, daar zit zoveel geld. Helemaal als ze een beetje in paniek raken, zijn ze bereid om zo 10 miljoen meer te betalen. Dat hebben we bij Antony gezien. Je moet er wel 35 miljoen voor kunnen krijgen. Ik denk dat als ze 35 miljoen bieden, dat hij weg is. En dat kan Nottingham Forest ook betalen.'

Lees ook