'Hij is gewoon écht een hele goeie'

'Hij is gewoon écht een hele goeie'

9 reacties 9
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren eenvoudig van PEC Zwolle en er waren best wat uitblinkers aan te wijzen bij Feyenoord. In het elftal van de week dat meetelt voor de voetballer van het jaarklassement van De Telegraaf zijn twee Feyenoorders opgenomen. Deze week heeft voormalig international Kees Kist het elftal opsteld. 

Voor Feyenoord zijn Calvin Stengs en Santiago Gimenez opgenomen. Volgens Kist is het langer verblijf van Stengs bij Feyenoord geen straf. "Als je hem lekker zo laat voetballen, dan heb je er heel veel aan."

Ook Gimenez is opgenomen en kan op mooie woorden reken van Kist. "Het kan wel een weekje tegen zitten, maar op een gegeven moment zie je toch zijn kwaliteiten", aldus Kist die Gimenez roemt om zijn werkethos en zijn sterke lijf. "Hij is gewoon écht een hele goeie."

Huurlingen

Opvallend is dat er ook twee huurlingen van Feyenoord opgenomen zijn in het elftal. Mimeirhel Benita en Ilias Sebaoui die uitkomen voor respectievelijk Heracles Almelo en sc Heerenveen zijn opgenomen in het elftal. Een met name Sebaoui kan rekenen op mooie woorden. "Een geweldenaar is dat, daar hou ik echt van."

Lees ook