Priske: 'We zijn blij met de drie punten'

31 reacties 31
Bron: ESPN

Brian Priske zag Feyenoord zondagmiddag winnen van PEC Zwolle. In Zwolle werd het 1-5 voor de Rotterdammers. Daardoor boeken de Rotterdammers de eerste overwinning in de competitie van dit seizoen.

Na afloop reageerde Priske op de wedstrijd. 'Het resultaat is goed', aldus Priske in gesprek met ESPN. 'Maar er zijn nog dingen die we moeten verbeteren. We zijn blij met de drie punten. Het was een van de wedstrijden dat we meer zouden kunnen scoren. De jongens zijn hongerig om te presteren. We hebben weer een belangrijke wedstrijd komend weekend.'

Priske zag dat er toch dingen beter kunnen. 'De eerste helft hadden we goede momenten, maar ik miste wel de echte kansen op een doelpunt. De laatste pass moeten we beter doen in de eerste helft. In de tweede helft starten we goed en scoren we meteen.'

Ook over de transferperiode liet Priske zich nog kort uit. 'Je hoopt dat je spelers binnen kunt houden maar we kijken ook of we versterkingen kunnen halen', aldus de trainer van Feyenoord.