Eredivisie | Fortuna Sittard wint van gehavend Almere City FC

Vanavond om 20:00 trapt Fortuna Sittard in eigen huis af tegen Almere City FC. De ploeg van oud-Feyenoorder Danny Buijs wil na de 2-0 overwinning op Go Ahead Eagles van vorige week de sterke lijn doorzetten. Almere City FC zal zich willen revancheren na een 0-1 verlies tegen AZ Alkmaar. Dit moet zonder Baptiste Guillaume en Ricardo Visus gedaan worden, zij pakten beide een directe rode kaart in die wedstijd en zijn daarmee geschorst voor vanavond.

De wedstrijd begon met nog meer problemen voor de ploeg van Hedwiges Maduro, spits Thomas Robinet moest na slechts tien minuten al het veld verlaten met een blessure. Nog geen kwartier later ging het van kwaad tot erger toen Fortuna Sittard dankzij Alen Halilovic op 1-0 voorsprong kwam. Ook in de tweede helft wist de ploeg uit Flevoland geen vuist te maken. De Limburgers des te meer, namens de club in het geel en groen scoorden Kristoffer Peterson en Josip Mitrovic het tweede en derde doelpunt van de wedstrijd. Dit zorgt voor een einduitslag van 3-0.

Fortuna Sittard 3-0 Almere City FC Reageren