Bueno inzetbaar tegen PEC Zwolle, Osman nog niet

Bueno inzetbaar tegen PEC Zwolle, Osman nog niet

23 reacties 23
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord versterkte zich deze week met twee nieuwe spelers. Hugo Bueno kwam op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers FC, en Ibrahim Osman kwam op huurbasis over van Brighton & Hove Albion FC. Bueno is komende zondag in de wedstrijd tegen PEC Zwolle al inzetbaar, Osman nog niet.

Brian Priske is blij met zijn versterkingen. 'We proberen extra kwaliteiten te brengen in de groep, bovenop die we al hebben', zegt Priske tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van zondag en die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. De trainer kent de kwaliteiten van Bueno. 'Veel snelheid, goede linkervoet en ervaring in de Premier League.' Ook over Osman is Priske positief. 'Osman was een kans om iets anders te brengen dan we al hebben. Ik ken hem al een beetje van de Deense competitie. Hij heeft ervaring in Deense competitie en in Europa. Hij is getalenteerd. Dat is ook de reden waarom Brighton hem voor veel geld heeft gekocht. Hij lijkt een beetje op Minteh.'

Bueno kan zondag starten. 'Bueno is in training, al de hele week, sinds zondag.' De kans dat de verdediger in de basis begint lijkt aanwezig te zijn. 'Ik speel met de spelers die nu het beste is.' Mocht de nieuwe aanwinst inderdaad een basisplaats krijgen, dan lijkt dit ten koste te gaan van Marcos Lopez.

Lees ook