'Vraag blijft waarom Sauer wordt verhuurd en Osman wordt gehuurd'

Feyenoord trok afgelopen week twee nieuwe spelers aan en zag het vertrek van Calvin Stengs in het water vallen. Brian Priske wordt daarmee op zijn wenken bediend. De selectie van de Rotterdammers komt meer op oorlogssterkte en dat moest ook wel na de uitglijder tegen Willem II.

Valentijn Driessen van De Telegraaf ziet dat Feyenoord de selectie daadwerkelijk versterkt. De Rotterdammers zagen Hugo Bueno en Ibrahim Osman zich deze week in de Kuip melden voor een jaar. Stengs die leek te vertrekken, maar tegen Willem II met zijn creativiteit node werd gemist, bleef uiteindelijk toch bij Feyenoord. 

Driessen vraagt zich nog wel af, waarom Feyenoord Osman huurt en Leo Sauer verhuurd. Driessen denkt wel dat hij het antwoordt weet. Sauer krijgt nu geen kans om minuten te maken in de Champions League, maar weet wel zeker dat hij heel veel speelminuten krijgt. Voor Feyenoord interessant, zodat hij volgend jaar misschien een stap verder is, voor Brighton is het verhuren van Osman juist weer interessant, omdat Feyenoord in de Champions League speelt. 

De komst van Bueno, die volgens Driessen op papier vierde linksback is, is een logische. Marcos Lopez mag vertrekken, terwijl Quilindschy Hartman nog geblesseerd is. Dan blijft voor die plek alleen de eerder aangetrokken Gijs Smal over. Het is aan Smal en Bueno om aan te tonen wie het beste in het spel van Priske past. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten