Oud-Feyenoorder Dylan Vente keert terug in de Eredivisie

Oud-Feyenoorder Dylan Vente keert terug in de Eredivisie

22 reacties 22
Bron: PECzwolle.nl
Foto: Pro Shots

Oud-Feyenoorder Dylan Vente keert terug in de Eredivisie. De aanvaller heeft op huurbasis de overstap gemaakt van het Schotse Hibernian FC naar PEC Zwolle, zo meldt PEC Zwolle op de website.

Vente speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde ook in het eerste elftal van de Rotterdammers. De 25-jarige aanvaller werd uiteindelijk verhuurd aan Roda JC. In de zomer van 2021 maakte hij transfervrij de overstap naar de ploeg uit Kerkrade. Vorig jaar zomer verruilde Vente Roda JC voor het Schotse Hibernian FC.

De oud-Feyenoorder is blij met zijn terugkeer in de Eredivisie. 'Ik ben blij om terug te zijn in Nederland en bij PEC Zwolle mijn terugkeer te maken in de Eredivisie', aldus Vente op de website van PEC Zwolle. 'Ik ben vastberaden om mezelf en de ploeg dit seizoen een dienst te bewijzen. Komend weekend staat er gelijk al een hele mooie wedstrijd op het programma. Kortom, ik heb heel veel zin om te beginnen bij mijn nieuwe club en kennis te maken met iedereen.'

Vente speelde in het eerste van Feyenoord in totaal 33 wedstrijden. Daarin was hij zeven keer trefzeker, en gaf hij zes assists. Voor Roda JC speelde hij tot op heden de meeste wedstrijden. Hij speelde 98 wedstrijden en scoorde 51 doelpunten. Ook gaf hij zestien assists.

Komende zondag speelt Feyenoord tegen de nieuwe club van Vente. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt voor de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle.

Lees ook