Osman: 'Voor mijn ontwikkeling is het goed om hier te spelen'

Feyenoord trekt met Ibrahim Osman een jonge Ghanese aanvaller aan. De pas 19-jarige buitenspeler stapte deze zomer over van FC Nordsjaelland naar Brighton & Hove Albion, maar leek in Engeland geen kansen te krijgen om minuten in het eerste elftal te maken. 

Osman zelf is erg blij met zijn overstap naar Feyenoord. ‘Bij Feyenoord krijgen jonge spelers de kans om zich te ontwikkelen,’ vertelt Osman op de clubwebsite over zijn beweegredenen om voor Feyenoord te kiezen. Daarmee heeft hij Yankuba Minteh als voorbeeld die vorig seizoen een soortgelijke stap zette.

Osman wil graag voor Feyneoord in actie komen en zichzelf als voetballer verder ontwikkelen. ‘Voor mijn ontwikkeling is het goed om hier te spelen en facetten van mijn spel te verbeteren. En ik wil met mijn kwaliteiten het team helpen om mooie dingen te bereiken in de Eredivisie en in Europa.’

Korte lijnen

Feyenoord zag deze zomer Mats Wieffer de overstap naar Brighton maken en haalt nu dus omgekeerd Osman naar Rotterdam, de lijnen tussen de clubs zijn deze zomer kort. Osman gaat bij Feyenoord met rugnummer 38 spelen.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten