'Feyenoord strijd met PSV om Amerikaans international'

'Feyenoord strijd met PSV om Amerikaans international'

115 reacties 115
Bron: Twitter.com
Foto: Pro Shots

Jack McGlynn staat in de concrete interesse van Feyenoord, zo weet MLS Transfers te melden op X. De Rotterdammers zijn niet de enige Nederlanders waarvoor dat geldt, want ook PSV zou hem hoog zien zitten, net als Club Brugge en Real Sociedad.

McGlynn is Amerikaans international en speelt momenteel voor Philadelphia Union in de MLS. Zijn positie is centraal op het middenveld, waar Feyenoord nog geen vervanger voor Mats Wieffer heeft gehaald. Wel lijken Gjivai Zechiël en Antoni Milambo een plek in de pikorde te zijn gestegen. 

De 21-jarige McGlynn heeft in de Verenigde Staten nog een contract tot januari 2026, met een cluboptie van nog twee extra jaren. Op Transfermarkt vertegenwoordigt hij een transferwaarde van vier miljoen euro. Deze zomer kwam hij nog in actie op de Olympische Spelen namens zijn land.

Noord-Amerika

Philadelphia Union zou nog geen biedingen hebben ontvangen voor de middenvelder en aast op een winters vertrek. Feyenoord deed onder Dennis te Kloese vaker zaken met clubs van het Noord-Amerikaanse continent. Zo werden ook Cole Bassett, Santiago Gimenez, Marcos López en Julián Carranza naar Rotterdam gehaald. 

Lees ook