Feyenoord komt met kaartverkoopinformatie voor Klassieker

Feyenoord komt met kaartverkoopinformatie voor Klassieker

31 reacties 31
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Op 17 augustus start Feyenoord de kaartverkoop voor de Klassieker, zo meldt Feyenoord op de website. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 1 september om 14:30 uur.

De wedstrijd tegen Ajax is één van de topwedstrijden van sit seizoen. Dat betekent dat Legioen-leden en Junior Kameraadjes, samen met de seizoenkaarthouders, als eerste het recht hebben om tickets te kopen voor deze wedstrijd. Supporters zonder lidmaatschap of seizoenkaart kunnen geen kaarten kopen voor deze wedstrijd.

Wil jij wel kaarten kopen en ben je nog geen lid, word dan voor donderdag 15 augustus 23:59 uur lid van Het Legioen of de Junior Kameraadjes. Alsnog blijft kans op tickets klein, omdat er hoogstwaarschijnlijk een grote vraag is, terwijl het aanbod beperkt is.

Leden van Het Legioen en Junior Kameraadjes kunnen op zaterdag 17 augustus om 09:00 uur tickets aanschaffen. De voorrangsperiode loopt tot 19 augustus 17:30 uur. Per lidmaatschap maximaal één ticket worden gekocht.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 19 augustus om 18:00 uur kaartenk open, indien er dan nog tickets beschikbaar zijn. Per seizoenkaart kan maximaal één extra ticket aanschaffen. De verwachting is dat er geen tickets meer beschikbaar zullen zijn en Legioen-leden en Junior Kameraadjes alle beschikbaar tickets zullen afnemen.

Mocht je de wedstrijd niet kunnen bijwonen, dan kun je je ticket aanbieden via de Feyenoord Ticket Exchange.

De kaartverkoop loopt via de officiële Feyenoord Ticketshop. Alle kaartverkoopinformatie kun je hier vinden.

Lees meer over
Lees ook