Sparta streng en blokkeert kaarten voor wedstrijd tegen Feyenoord

Sparta streng en blokkeert kaarten voor wedstrijd tegen Feyenoord

19 reacties 19
Foto: Pro Shots

Feyenoordsupporters die hopen op een plekje op de thuistribune van Sparta Rotterdam kunnen nog wel eens bedrogen uitkomen. De club uit Spangen treedt op tegen supporters die hun kaarten verkopen via websites als Viagogo, Ticketswap en Marktplaats.

Op de website van Sparta Rotterdam waarschuwt de club uit Rotterdam-West om kaarten voor thuiswedstrijden, zoals die tegen Feyenoord, niet te verkopen buiten de privésfeer.

Kaarten geblokkeerd

De Spangenaren zijn actief bezig om kaarten te blokkeren die verkocht worden via handelsplaatsen op het internet. Voor de wedstrijd tegen Feyenoord zijn al meerdere kaarten geblokkeerd.

Voor supporters van Sparta kan het een groot probleem worden. Supporters die namelijk betrapt worden op het verkopen van hun kaart, kunnen een stadionverbod krijgen. Zij riskeren een landelijk stadionverbod en bijbehorende boete van 450 euro.

Stadionverbod

In de afgelopen 2 weken heeft de club al meerder personen geïdentificeerd die hun tickets of seizoenskaart verkopen. Deze personen zijn voorgedragen voor een stadionverbod via de KNVB.

Lees meer over
Lees ook