Stengs reageert: 'Ik besefte steeds meer hoe goed ik het bij Feyenoord heb en wil daar blijven'

Stengs reageert: 'Ik besefte steeds meer hoe goed ik het bij Feyenoord heb en wil daar blijven'

153 reacties 153
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Calvin Stengs heeft tegenover De Telegraaf gereageerd op het nieuws dat de deal met Charlotte FC niet door lijkt te gaan. Tom Bogert kwam dinsdagmiddag op X met het nieuws dat de transfer op losse schroeven stond. De middenvelder lijkt daarom bij Feyenoord te blijven.

De clubs zouden al akkoord zijn over een transfer, waardoor hij bij de club dat uitkomt in de MLS een contract kon tekenen voor vier seizoenen. 'Ik besefte steeds meer hoe goed ik het bij Feyenoord heb en wil daar blijven', zegt Stengs tegen De Telegraaf.

Dat betekent dat Feyenoord dit seizoen gewoon lijkt te kunnen beschikken over de international van Oranje. 'Ik kom terug naar Feyenoord en zal daar alles geven voor de club, mijn medespelers en de fans. Ik heb zin in het nieuwe seizoen en het spelen in de Champions League.'

Stengs is begonnen aan zijn tweede seizoen in Rotterdam. De middenvelder wist vorig seizoen de TOTO KNVB Beker te winnen, en dit seizoen al de Johan Cruijff Schaal. Afgelopen zaterdag ontbrak Stengs in de selectie van Feyenoord omdat hij ziek was.

Lees ook