Maatsen: 'De echte reden weet ik tot op de dag van vandaag niet'

Maatsen: 'De echte reden weet ik tot op de dag van vandaag niet'

6 reacties 6
Bron: Helden
Foto: Pro Shots

Ian Maatsen is inmiddels speler van Aston Villa FC, maar speelde van zijn vijfde tot zijn dertiende in de jeugdopleiding van Feyenoord. Daar was hij trots op en liep elke dag met zijn Feyenoord-trainingspak door de buurt, zegt hij in een interview in het nieuwe Helden Magazine.

Hij werd uiteindelijk weggestuurd bij Feyenoord. 'Ik kan me dat gesprek nog heel goed herinneren', zegt Maatsen in het nieuwe Helden Magazine. 'Ze zeiden dat ik ‘geen spelbeleving’ had. Ik geloof daar nog steeds niks van. De echte reden weet ik tot op de dag van vandaag niet.' Het was voor hem toen een harde klap, maar hij weet dat dit hem wel heeft gebracht naar de speler die hij nu is.

Het leek er in de zomer van 2022 even op dat Maatsen weer voor Feyenoord zou gaan spelen. De verdediger vertelt dat de interesse het heel serieus was. 'Arne Slot belde me en vertelde dat Feyenoord me terug wilde halen.' Maatsen vertelde toen dat zijn toekomst in Engeland ligt. Uiteindelijk koos hij toen voor een tijdelijke overstap naar Burnley FC.

Het hele verhaal lees je in het nieuwe Helden Magazine. Daarin is ook een verhaal te lezen over John de Wolf.

Lees ook