VI: 'Osman nog deze week Feyenoorder, Brighton & Hove Albion FC betaalt groot deel salaris'

VI: 'Osman nog deze week Feyenoorder, Brighton & Hove Albion FC betaalt groot deel salaris'

62 reacties 62
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Volgens Voetbal International wordt Ibrahim Osman nog deze week Feyenoorder. Feyenoord en Brighton & Hove Albion FC zijn nu bezig om de laatste details van het huurcontract in te vullen. Volgens Voetbal International zal de Premier League club een groot deel van het salaris van de aanvaller in rekening nemen. In het contract staat geen optie tot koop.

De naam van Osman kwam op tafel toen Feyenoord aan het onderhandelen was over de transfer van Mats Wieffer, die inmiddels speelt voor Brighton & Hove Albion FC. De Rotterdammers zouden ook interesse hebben gehad in Facundo Buoanotte, maar door de interesse van andere clubs uit de Premier League werd dat lastig, en ging dat uiteindelijk niet door.

Uiteindelijk is het Osman, die de overstap maakte van Nordsjaelland naar Brighton & Hove Albion FC, die op huurbasis gaat spelen voor Feyenoord. Brian Priske zou een groot voorstander zijn van de komst van de aanvaller. Feyenoord heeft nu voor relatief weinig geld een heel seizoen de beschikking over een aanvaller die potentie heeft om in de Premier League te spelen.

Deze week wordt ook nog de uitgaande transfer van Calvin Stengs naar Charlotte FC verwacht.

Lees ook