OFFICIEEL | Hugo Bueno op huurbasis naar Feyenoord

OFFICIEEL | Hugo Bueno op huurbasis naar Feyenoord

69 reacties 69
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Hugo Bueno komt Feyenoord per direct versterken, meldt Feyenoord onder andere op X. De club plaatst een foto op meerdere sociale mediakanelen waar de Spaanse linkervleugelverdediger te zien is.

Feyenoord was opzoek naar meer opties voor de linksback positie en huurt Bueno voor één seizoen van Wolverhampton Wanderers. Eerder trok Feyenoord al Gijs Smal aan, maar die heeft een groot deel van de voorbereiding gemist, terwijl Quilindschy Hartman langer geblesseerd. Marcos Lopez was de laatste wedstrijden de linker vleugelspeler, met de komst van Bueno krijgt Brian Priske meer opties op links.

'Zodra de kans zich voordeed om dit seizoen voor Feyenoord te spelen, wist ik dat ik ‘m moest grijpen,’ vertelt Bueno. ‘Dit is een enorme club, met fantastische supporters, waar het elke wedstrijd opnieuw draait om winnen. Daar houd ik van. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd te spelen voor Feyenoord en belangrijk te zijn voor het team.’

De pas 21-jarige Spanjaard heeft ondanks zijn jonge leeftijd al behoorlijk wat ervaring opgedaan in de Premier League. Hij speelde er 42 wedstrijden en maakte daarin 1 doelpunt.

 

 

Lees ook